Kızıl Goncalar'daki o sahneye tepki! Ece Üner: Değil oğlu değil!

Kızıl Goncalar'daki o sahneye tepki! Ece Üner: Değil oğlu değil!
Kızıl Goncalar dizisindeki bir sahne tepki aldı. Sunucu Ece Üner sosyal medya hesabından o sahne ile ilgili paylaşım yaptı.

Ünlü dizi "Kızıl Goncalar", oyuncuların performansıyla olduğu kadar içerdiği diyaloglarla da gündemde.

Son olarak, Mert Yazıcıoğlu'nun canlandırdığı Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın hayat verdiği Mira karakteri arasında geçen bir diyalog dikkatleri üzerine çekti. Söz konusu diyalog, özellikle Ramazan temasını işleyen bir sahneyi içeriyordu. Ancak, Mira'nın "Ramazan"ı anlamaması ve bu durumun sosyal medyada tartışılması, diziye yönelik eleştirilerin odak noktası haline geldi.

Bu tartışmalar arasında dikkat çeken bir ses de spiker Ece Üner'den geldi. Üner, dizinin ilgili sahnelerini paylaşarak "Komik değil! Gerçekçi değil! Seküler kesim cahil değil! Oruç tutmamak dinsiz olmak değil! Değil oğlu değil!" şeklinde tepkisini dile getirdi.

"Kızıl Goncalar" dizisi, başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz'in paylaştığı bir yapım olarak ilk günden beri dikkat çekmiş ve izleyiciyi ekran başına kilitlemişti. Ancak, son zamanlarda yaşanan bu tartışmalar, dizi hakkında farklı görüşlerin dile getirilmesine sebep oldu. Oyuncuların performansı ve senaryo içeriği üzerine yapılan eleştiriler, dizi severler arasında da farklı yorumlara neden oldu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar