Kızıl Goncalar dizisinde sular durulmuyor! Mekan engeli geldi, izinler iptal edildi

Kızıl Goncalar dizisinde sular durulmuyor! Mekan engeli geldi, izinler iptal edildi
Yayımlandığı ilk günden itibaren cemaatler tarafından hedef gösterilen Kızıl Goncalar dizisinin bu kez de izinleri iptal edildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, FOX TV'de yayınlanan ve Kızıl Goncalar dizisinin iki mekan için aldığı izinler iptal edildi. İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, kamu baskısı ve RTÜK incelemesi gerekçesiyle iki mekan için alınan izinleri iptal etti.

Özgü Namal, dizide Meryem’i canlandırıyor. Ünlü oyuncu Özcan Deniz ise Levent Alkanlı karakterine hayat veriyor. Özgü Namal’ın yeni dizisi Kızıl Goncalar’ın İstanbul Şişli’deki afişine boyalı saldırı yapıldı. Cemaat ve seküler aile hayatını konu edinen dizi hakkında RTÜK inceleme başlatmıştı. Bu kez de dizi için alınan mekanların izinleri iptal edildi.

İSMAİLAĞA CEMATİ TARAFINDAN HEDEF GÖSTERİLMİŞTİ

Kızıl Goncalar dizisi İsmailağa cemaati tarafından da hedef gösterilmişti. Dizinin set çalışanı ise İsmailağa cemaatinin yayınladığı paylaşımı alıntılayarak, “Afişlerimizin üstü çiziliyor, ekip arkadaşlarımıza saldırılıyor… Gerçekleri anlatmamız bu kadar mı kanınıza dokundu da ilk bölümden ekip olarak can güvenliğimizden endişelenmeye başladık?” ifadelerini kullandı.

Set çalışanının bu paylaşımı bir süre sonra sildiği ortaya çıktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar