Kıyma makinesi vahşetinde komşunun sözleri şoke etti! Kıtır kıtır doğratırım

Kıyma makinesi vahşetinde komşunun sözleri şoke etti! Kıtır kıtır doğratırım

Müge Anlı'nın programındaki kıyma makinesiyle işlendiği iddia edilen cinayet olayı, tüm Türkiye'nin dikkatini çekmişti. Mehmet Taşpınar'ın eski komşusu Hatice Ekizli, canlı yayında Mehmet'e ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu.

Güllü Çolak ve çocuklarının babası olan Mehmet Taşpınar'ın eski komşusu Hatice Ekizli, Mehmet'in kendisine ilgi gösterdiğini ve eşini ise kıyma makinesinde çektirebileceğini söylemiş. Ekizli'nin iddia ettiği bu açıklamalar, kıyma makinesi cinayetine ilişkin yeni detaylar olarak değerlendirildi.

0x0-muge-anlida-sok-sozler-istersen-kocani-kiyma-makinesinde-cektireyim-kitir-kitir-dogratayim-1718013795968.webp

“KOCANI KITIR KITIR DOĞRATIRIM”

Komşu Hatice Ekizli, "Mehmet'in bana olan ilgisi fark edilir derecede yüksekti. Bir gün bana dönüp 'Senin eşini bile kıyma makinesinde çektirebilirim. Adam kesmesi o kadar basit ki, kıtır kıtır doğratırım' dedi."

0x0-muge-anlida-sok-sozler-istersen-kocani-kiyma-makinesinde-cektireyim-kitir-kitir-dogratayim-1718013796467.webp

'ŞİŞMAN ETİNE DOLGUN BİR ADAMDI' DEDİ!

Mehmet bana adamı kıyma makinesine koyup çekiyorlar" dedi ben de güldüm. Yıl 2018'di. Ama bu daha önce 2011-12 gibi olmuş. 'Şişman etine dolgun bir adamdı' dedi.

İri yarı 'Dünyayı ben yarattım diyorlardı' ama yeri gelince kıyma makinesinde kıtır kıtır çekilmeyi de öğrendiler' dedi. 'İstiyorsan senin eşini de çektireyim' dedi bana.

0x0-muge-anlida-sok-sozler-istersen-kocani-kiyma-makinesinde-cektireyim-kitir-kitir-dogratayim-1718013799778.webp

O CİNAYETİN DÜĞÜMÜ MEHMET

Kendisinin bu işin içinde olduğunu düşünüyorum. O cinayet açılırsa düğümü Mehmet. O makineyi satmış ,cinayeti temizlemiş olabilir. Mehmet'e 'Para' de, dünyayı yakar" diye konuştu.

0x0-muge-anlida-sok-sozler-istersen-kocani-kiyma-makinesinde-cektireyim-kitir-kitir-dogratayim-1718013801801.webp

DEFİNE İDDİASI…

Hatice Hanım, kıyma makinesinde çekildiği söylenen kişi gibi Mehmet'in de define işleriyle uğraştığını iddia etti. İddiaların odağındaki Mehmet ise "Benim kendisiyle bir samimiyetim yok. Kendisini tanımam. Hiç tanışmadık" dedi.

0x0-muge-anlida-sok-sozler-istersen-kocani-kiyma-makinesinde-cektireyim-kitir-kitir-dogratayim-1718013803644.webp

"İŞİN GÜCÜN YALAN DOLAN"

Güllü ise 'Tanıyor Müge Abla, gece saat 12'de fabrikadan alıp evine bıraktı. Mor arabasıyla. Hatice'nin bana attığı mesajlar var. "Mehmet benim paramı getirsin sonu iyi olmayacak" dedi. Arabasının lastiklerini kestiler. Tutanakları var. İşin gücün yalan dolan" şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Mehmet, Müge Anlı'nın programına Güllü'yü bulmak için katılmıştı. Güllü, Mehmet'ten şiddet gördüğünü ve bu nedenle ailesinin evine sığındığını açıklamıştı. Bu durum, olayın gizemini daha da arttırmıştı.

Güllü'nün akrabası Ahmet ise, kıyma makinesiyle ilişkilendirilen bir cinayeti anlatmıştı. Müge Anlı, Ahmet'in yayın öncesi yaptığı açıklamayı şu şekilde aktarmıştı:

"Halam Güllü, annesi Cennet ve halam Güllü'nün erkek kardeşi olan Durdu amcam Kahramanmaraş'ta yine bir adama musallat oldular demişsin. Mehmet sen de biliyormuşsun bunu. 7-8 yıl önce oldu bu olay. Adam çok zengindi çok paralarını yediler. Adam da işi uyanınca bunlara taktı, belalı bir adamdı. Hatta Durdu Amcam bu adamdan korktuğu için adını Taner olarak değiştirdi. Adamdan kurtulamayınca adamı eve konuşmak için çağırdılar ve evde öldürüp kıyma makinesinde çektiler.

Cennet babaannem sürekli o adam ne pis kokmuştu diye anlatırdı demiş Ahmet…"