Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftine büyük şok! Psikopat yeniden harekete geçti

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftine büyük şok! Psikopat yeniden harekete geçti
Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’e ölüm tehditleri yollayan ve mahkeme tarafından 4 yıla kadar hapis istemiyle iddianame  düzenlenen Sinan Altıntaş’ın ölüm tehditlerine devam ettiği ortaya çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ’a yaklaşık 3 yıldır ölüm tehditleri gönderen Sinan Altıntaş’ın tehditlerine devam ettiği ortaya çıktı. Eşi Başak Dizeri de tehdit ettikten sonra yeniden şikayette bulunan Tatlıtuğ çifti, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurmuştu. Sinan Altıntaş, 4 yıl hapis istemiyle yargılanmasına rağmen tehditlerine devam ettiği ortaya çıktı.

Suç duyurusunda bulunan oyuncu Tatlıtuğ, tehdit ve hakaretlerin devam ettiğini söyledi. Bunun üzerine savcılık Altıntaş'ı ifadeye çağırmıştı. Genç adamın iddiasına göre Hazal Ergüçlü ile 7 yıldır arkadaş olduğunu ve Başak Dizer'in bunu engellediğini söyledi. 

Altıntaş, bu yüzden ölüm içerikli mesajları attığını belirtti. Ancak mahkeme Altıntaş'ın ifadesinin inandırıcılığı olmadığını öne sürerek 4 yıldan başlayacak bir hapis cezası iddianamesi hazırlamıştı.

Son günlerde çift bebek haberleriyle sevinirken mutlulukları kursaklarında kaldı. Tatlıtuğ, aldığı mesajların içeriğindeki ölüm tehditlerinin artması üzerine soluğu yeniden savcılıkta aldı. Altıntaş, çifte "Başak seni asitle yakacağım, kocana da şarjör boşaltacağım!" tarzında mesajlar attığı öğrenildi. 

İKİNCİ DAVA AÇILDI

Olayla ilgili İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde dava sürerken Altıntaş bu kez ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'yü bahane ederek Kıvanç-Başak Tatlıtuğ çiftini yeniden tehdit ettiği ortaya çıkmıştı. Korunma talebiyle ilgili İstanbul Aile Mahkemesi'ne verilen dilekçede, Sinan Altıntaş'ın mesajlarında sürekli oyuncu Hazar Ergüçlü'nün kız arkadaşı olduğunu ve ilişkilerinin Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer tarafından bozulduğunu dile getirdiği anlatıldı. Söz konusu yorumlar sonrası çift yeniden savcılığa başvurdu.

(yasemin.com)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar