Kısmetse Olur’un güzel yarışmacısı Rotinda bombayı patlattı: Paylaşımıyla aşkı belgeledi

Kısmetse Olur’un güzel yarışmacısı Rotinda bombayı patlattı: Paylaşımıyla aşkı belgeledi
Kısmetse Olur Aşkın Gücü’nün güzel yarışmacısı Rotinda ile evin yeni yarışmacısı Emir Luca Koçhisarlı’nın arasındaki aşk iddialarını güçlendiren bir paylaşım geldi. Rotinda’nın paylaşımı sonrasında iki yarışmacının fanları edit üzerine edit yaptı.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Kısmetse Olur Aşkın Gücü’nün güzel yarışmacısı Rotinda ile Emir Luca Koçhisarlı’nın yarışma sonrası birlikteliğinin en bomba sinyali verildi. Rotinda’nın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Dün Rotinda’dan aşk sinyallerini güçlendiren bir paylaşım geldi. Rotinda kendisine gelen bir çiçeği paylaştı. Çiçek üzerinde Luca''nın programda Rotinda’ya söylediği bir söz yer aldı. Yarışmada başka adaylarla sevgili olan ikilinin yarışma sonrası birlikte olduğu düşünülüyor. Sosyal medyada fanları bu aşkı destekliyor.

Evlilik yarışması Kısmetse Olur Aşkın Gücü’nün yarışmacıları Rotinda ve Luca’nın aralarındaki uyum sosyal medyada çok konuşulmuştu. Yarışmada başka adaylarla sevgili olan ikilinin aralarında aşk olduğuna dair iddialar sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Sahnelerde iki yarışmacının birbirine sürekli bakması ve gördükleri an gülümsemesi de izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Geçtiğimiz gün 19 yaşına giren Rotinda’nın Luca’nın fan hesabının yaptığı bir paylaşımı story atması ve aynı gün Luca’nın MFÖ’nün “Yaşın 19” şarkısını paylaşması iddiaları güçlendirdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar