Kısmetse Olur yarışmacıları Nişantaşı'nda bir kafede tekme tokat birbirine girdi

Kısmetse Olur yarışmacıları Nişantaşı'nda bir kafede tekme tokat birbirine girdi
Youtube üzerinden yayınlanan ve milyonlarca izlenen Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programının yarışmacıları Oğulcan Yılmaz ve Luca, Nişantaşı'ndaki bir kafede başka bir yarışmacı olan Batuhan Boz'a saldırdı. Mekanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

İlk olarak 2015 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programı, aradan geçen yıllarda Türk magazini için bir kült haline gelirken, izleyicilerin ısrarlı taleplerinin ardından yapımcı firma söz konusu yarışmayı yeniden Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adıyla başlatma kararı aldı.

2022 yılının Aralık ayında Youtube üzerinden yayınlanmaya başlayan programa olan ilgi rekor seviyeye yükselirken, Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı program milyonlarca izlenmelerin yanı sıra, program sırasında yaşanan skandal olaylar ile de magazin köşelerinde başrol oldu.

NİŞANTAŞI'NDA BİR KAFEDE TEKME TOKAT KAVGA ETTİLER

Programın içerisinde yer alan olayların yanı sıra yarışmacılar birçok kez sosyal medya hesapları üzerinden de ateşli tartışmalara girmişti. Son olarak yarışmada yer almış eski yarışmacılar, aralarında bulunan husumet nedeniyle Batuhan Boz'a saldırdı.

Batuhan Boz ile Oğulcan Yılmaz arasında İstanbul Nişantaşı'nda yaşanan şiddet olayı büyük yankı uyandırırken, Nişantaşı'nda bir kafenin güvenlik kamerasının altında yaşanan arbedeye ait görüntüler sosyal medyada etkileşim rekoru kırdı.

70 BİN LİRA DEĞERİNDE HIRSIZLIK İDDİASI

İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Nişantaşı semtinde, eski Kısmetse Olur yarışmacısı Batuhan Boz, aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle Oğulcan Yılmaz tarafından bir kafeteryaya çağrıldı.

Batuhan Boz, yanında arkadaşı Barkın Şerefhan ile birlikte kafeteryaya gitti. Ancak orada Oğulcan Yılmaz ve beraberindeki kalabalık bir grup tarafından saldırıya uğradılar.

Batuhan Boz ve arkadaşı, bu kalabalık grup tarafından bir süre boyunca darp edildi. Olay, kafedeki müşterilerin müdahalesiyle sona erdi. Bu kavga anları, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve şiddet dolu görüntüler herkesi şaşırttı.

POLİSE GİDEREK ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayın ardından darp edilen Batuhan Boz, arkadaşıyla birlikte darp raporu aldı ve emniyete giderek ifade verdi. Ayrıca, yaklaşık 70 bin lira değerindeki cep telefonunun çalındığını iddia etti.

Polisin ihbar üzerine başlattığı soruşturma sonucunda, taraflar gözaltına alındı. Oğulcan Yılmaz, Batuhan Boz'a ait olduğu iddia edilen telefonu polise teslim etti.

Oğulcan Yılmaz ve diğer saldırganlar hakkında "Kasten Yaralama," "Tehdit ve Hakaret" suçlarından adli işlem başlatıldı. İfadelerin alınmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldılar.

"HER GECENİN BİR SABAHI OLUR"

Saldırıya uğrayan yarışmacı Batuhan Boz, polise şikayetinin ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kanayan elinin fotoğrafını göstererek "Her gecenin bi sabahı olur" dedi.

gece1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar