Kırmızı halıda kavga çıktı

Kırmızı halıda kavga çıktı
MTV Video Müzik Ödülleri, ABD'nin New York kentinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Geceye Machine Gun Kelly ve Conor McGregor arasında çıkan kavga damgasını vurdu.

MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde şok bir olay yaşandı. Şarkıcı Machine Gun Kelly ile İrlandalı karma dövüş sanatları sporcusu Conor McGregor arasında tartışma çıktı

MTV Video Müzik Ödülleri, ABD'nin New York kentinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Geçen yıl pandemi nedeniyle sosyal mesafeli ve uzaktan bağlantı yoluyla gerçekleştirilen organizasyonun ardından ödüller bu yıl coşkulu bir geceyle dağıtıldı. İrlandalı dövüşçü Conor McGregor da geceye sevgilisi Dee Devlin ile birlikte katıldı.

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İSTEMEDİ

Ödül töreninin ilerleyen saatlerinde ise şok bir olay yaşandı. McGregor, Megan Fox ve şarkıcı sevgilisi Machine Gun Kelly ile birlikte fotoğraf çektirmek istedi. Olumsuz yanıt alan dövüşçü, adeta çılgına döndü.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Önce Kelly ile sözlü diyaloğa giren Conor McGregor, ardından sinirlerine hakim olamadı. Ünlü çifte doğru elindeki bardağı fırlatan McGregor'a güvenlik görevlileri müdahale etti. O sırada Megan Fox da sevgilisini sakinleştirmek için çabaladı.

"ONU TANIMIYORUM"

Olayın ardından açıklama yapan İrlandalı sporcu, Machine Gun Kelly'i tanımadığını dile getirdi. "Aramızda hiçbir şey olmadı." diyen McGregor, "Çocuk rapçilerle kesinlikle dövüşmüyorum. Onu tanımıyorum bile. Megan Fox ile birlikte olmasının dışında ona dair hiçbir bilgim yok." ifadelerini kullandı.

Görgü tanıkları ise McGregor'ın içki bardağını atmadan önce tökezlediğini ve sonra kendisini toparlayıp tekrar saldırmaya çalıştığını söyledi.

(HABERTÜRK)

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar