Kırıkkale'de tek katlı ev alevlere teslim oldu

Kırıkkale'de tek katlı ev alevlere teslim oldu
Kırıkkale'de müstakil bir evde yangın çıktı. Yangın olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Kırıkkale'nin bir mahallesinde gece yarısı korku dolu anlar yaşandı. 1139. Sokak'ta bulunan Abdulkadir Alçın'a ait müstakil evde yangın çıktı. Gece saatlerinde evden yükselen alevler, mahalle sakinlerini alarma geçirdi. Vatandaşların hızla 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptıkları ihbar üzerine, olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

yangin1.jpgKırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yangına hızla müdahale ederek, alevleri kontrol altına aldı. Yangının bacadan çıkmış olabileceği üzerinde durulurken, olaya ilişkin detaylı inceleme başlatıldı. Ev sahibi Abdulkadir Alçın, yangın sırasında dumanlardan etkilenerek sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Bu olay, baca temizliği ve yangın güvenliği konusunda vatandaşların daha dikkatli olması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. İtfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi, olası bir facianın önüne geçerken, yetkililer yangın güvenliği konusunda gerekli önlemlerin alınmasının önemine dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar