Kiracı evini ilaçladı, ev sahibinin torunu hayatını kaybetti!

Kiracı evini ilaçladı, ev sahibinin torunu hayatını kaybetti!
Konya'da iki katlı evin alt katında oturan kiracı evinin çeşitli yerlerine böcek ilacı koydu. Üst kattaki ev sahipleri ise zehirlendi, ailenin torunu hayatını kaybetti.

Konya'nın Meram ilçesinde, bir kiracının evine yapılan ilaçlama sonrasında yaşanan trajik olayda, üst katta oturan ev sahibinin ziyarete gelen torunu 7 yaşındaki Ahmet Enes Temel hayatını kaybetti. Olayın ardından 5 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Uluırmak Mahallesi'nde bulunan iki katlı evde, Suriye uyruklu inşaat işçisi Abdülkerim Ahmet'in, evin çeşitli yerlerine böcek ilaçları koyup, cam ve kapıları bantlamasının ardından yaşanan trajedi, aile üyelerini derin bir üzüntüye boğdu.

Ev sahibi Ayşe Temel'in eşi yurt dışında çalıştığı için çocuklarıyla birlikte annesinin evine gittiği, bu sırada evde bulunan çocukları Fatmanur, Yasin, Ahmet Enes ile yeğenleri Mine Büyükgör ve Sena Gül Büyükgöker'in zehirlendiği ortaya çıktı.

Ayşe Temel, dün gece hastaneye göğüs ağrısı şikayetiyle başvurdu. Tedavisinin ardından taburcu olan Temel, bugün mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetiyle yeniden hastaneye başvurdu. Aynı şikayetlerle Numune Hastanesi'ne kaldırılan diğer 4 kişinin de zehirlendikleri belirlendi.

Bu acı olayın gölgesinde, Ahmet Enes Temel'in anneannesinin dikkati sayesinde zamanında müdahale edilerek kalbi çalıştırıldı. Ancak, tüm çabalara rağmen küçük Ahmet Enes yaşamını yitirdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı ve ailenin zehirlenmesinin kiracının yaptığı ilaçlama sonucu meydana geldiği tespit edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar