Kim daha yandaş kavgası: Nihal Bengisu Karaca ile Cüneyt Özdemir birbirine girdi!

Kim daha yandaş kavgası: Nihal Bengisu Karaca ile Cüneyt Özdemir birbirine girdi!
Yakın döneme kadar AKP'ye yakınlığıyla bilinen Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca ve gazeteci Cüneyt Özdemir'in Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar adeta söz düellosuna döndü. İkili, birbirlerini yandaş olmakla suçladı.

NİHAL BENGİSU KARACA İLE CÜNEYT ÖZDEMİR BİRBİRİNE GİRDİ

Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, gazeteci Cüneyt Özdemir''in kendisiyle ilgili paylaşımını alıntılayarak 2023 seçimlerindeki oy tercihini açıkladı. Geçtiğimiz yıllarda AKP''ye yakınlığı ile bilinen Nihal Bengisu Karaca''nın altılı masaya ilişkin yaptığı çıkış, sosyal medyada gündem oldu. 

Karaca, Cüneyt Özdemir''in kendisiyle ilgili yaptığı "Nihal Bengüsü Karaca''nın son zamanlarda çaktırmadan veya açıktan nasıl olup da bu kadar Kemal Kılıçdaroğlu''nu desteklediğini anlamaya çalışıyorum" paylaşımına cevap olarak "Bengüsü değil Bengisu. Konuşmayı dinleseydiniz altılı masanın önemine dikkat çektiğimi görürdünüz. Haa ama altılı masa demek Kılıçdaroğlu demektir diyorsanız bakın bu anlamlı olur" yazdı. 



"KÜBRA PAR BENDEN ÖZÜR DİLEDİ"

Habertürk ekranlarında yayınlanan ve moderatörlüğünü Kübra Par''ın yaptığı Açık ve Net programının dünkü konuklarından biri Nihal Bengisu Karaca olmuştu. Program boyunca Karaca ve Par arasındaki gerginlik izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Bir twitter kullanıcısının Karaca''ya gönderdiği "Nihal hanım Kübra Par ile aranızda bir sorun mu var? Yayın boyunca sizinle didişti ve sonra da sizinle ilgi algı yapan bir tweeti okudu. Çok şaşırtıcı idi!" paylaşımını alıntılayan Karaca, "Kübra Par, yayından sonra beni aradı, yaptığı yanlış için özür diledi. Benim için bu kafi. Tweete gelince, asıl çelişki hükümet taraftarı CNNTürk’te de program yapan Cüneyt Özdemir’in koyu hükümetçi Cem Küçük’ü sempatik gösterip beni tarafgir göstermesiydi. Bunu tuhaf buldum" diyerek Kübra Par''ın kendisinden özür dilediğini açıkladı. 



"TELEVOLE DEVŞİRMESİ ALPAY ÖZALAN"

Bengisu, Özdemir ile yaşadığı gerginliğin ardından AKP milletvekili Alpay Özalan''ı da hedef aldı. Karaca, kendisi hakkında sert açıklamalar yapan Özalan için "Televole’den AK Parti’ye devşirilmiş Alpay Özalan bana çemkirme haddine sahip olacak en son kişidir. Biz 28 Şubat darbecileriyle mücadele ederken o Hakan Şükür’e yancılık yapıyordu. 28 Şubat paşaları karşısında hazıroldaydı. Ben o gün de demokrattım. Bugün de demokratım." ifadelerini kullandı.



"FIKRA BU KADAR"

Karaca''nın kendisi hakkında yazdıklarından sonra bir paylaşım daha yapan Cüneyt Özdemir " Kemal Kılıçdaroğlu’nun şu an en büyük destekçisi Nihal Bengisu Karaca! Evet, fıkra bu kadar…" dedi. 


"SAYIN HÜKÜMET TARAFTARI CNNTÜRK''ÜN PROGRAMCISI"

Özdemir''in verdiği cevap sonrasında daha da sinirli bir paylaşıma giden Karaca, "Sayın hükümet taraftarı CNNTürk programcısı Cüneyt Özdemir. Ben 6’lı masanın iradesine saygılıyım diyorum.Buradan şaka çıkaracaksanız bence muhalif görünüp bir yandan da hükümet taraftarı CNNTÜRK''te Erdoğan dış politikası övmeye doyamadığınız yayınlarınıza bakınız. Asıl fıkra orada..." diyerek Özdemir''e cevap verdi. 


 





























 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar