Kılıçdaroğlu'nun telefonuna çıkmayan Muharrem İnce, Erdoğan'la telefonda ne konuştu

Kılıçdaroğlu'nun telefonuna çıkmayan Muharrem İnce, Erdoğan'la telefonda ne konuştu
Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi sonrası herhangi bir aday için destek açıklaması yapmayan Muharrem İnce'nin tavrı merak edilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun telefonla ulaşamadığı Muharrem İnce'yi aradığını söyleyen Erdoğan, İnce ile kısa bir görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı...

DAMLA BAYLAN / GÜNBOYU

Türkiye'de tarihi seçimlere artık saatler kalırken, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin kimi destekleyeceği merak konusu oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun telefonla ulaşamadığı Muharrem İnce'yi aradığını söyleyen Erdoğan, İnce ile kısa bir görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı.

Konuya ilişkin ilk olarak canlı yayında konuşan Kılıçdaroğlu, "Montajlar ve diğer şeylerle bel altı vuruşlar doğru değil. Cesaretin varsa çıkarsın karşısına. Montajlarla insanları karalamanın doğru olmadığını düşünen birisiyim. Son 24 saatte Muharrem İnce ile görüşmedim. Hastaneye yattığında görüştüm. Kısa da bir sohbetimiz oldu. Bugün Ankara'daki mitinge davet etmek içinde aradım ama ulaşamadım. Ben Muharrem Bey'in oraya gelmesini, Halil İbrahim Sofrası'na davet ettiğimizi bilmesini isterim. Muharrem İnce beni destekliyor mu bilmiyorum. Destekleme konusunda görüşmemiz olmadı." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise birçok kanaldan ortak yayınlanan canlı yayında konuyla ilgili, "Bugün Muharrem Bey'i aradım. Kendisiyle son durumu konuştum. Devlet olarak hukuki süreçte her türlü yardıma hazır olduğumuzu söyledim. Muharrem Bey'in bu kararının arkasında namuslu, haysiyetli insanların kabullenemeyeceği bazı saldırıların olduğunu, bugünkü görüşmemizden anlıyorum." diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar