Kılıçdaroğlu'nun "Hançerlendim" sözlerine İmamoğlu'ndan yanıt

Kılıçdaroğlu'nun "Hançerlendim" sözlerine İmamoğlu'ndan yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partideki değişim tartışmalarına ilişkin olarak "Boşuna demiyorum hançerlendiğimi" demişti. Ekrem İmamaoğlu bu konu ile ilgili ilk kez konuştu.

Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programına katılan İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile ilgili görüşlerini paylaştı.

İmamoğlu, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun bana kırgın olduğunu düşünmüyorum. Birkaç kez ulaşamadım, ama ısrarla aradım. En son bayramda aradığımda cevap verdi. Bayramını tebrik ettim, o da seçim sonucumu tebrik etti. Kırgın olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Kurultay konuşmasında "hançerlendiğini" belirten Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun adını anmadan benzer bir açıklamada daha bulunmuş ve cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası başlayan değişim hareketiyle ilgili olarak, "Boşuna demiyorum hançerlendiğimi" demişti.

Işık'ın, "Kemal Bey sürekli hançerlendiğini söylüyor. Bunun size yönelik olduğuna dair bir his var mı?" sorusuna İmamoğlu, "Benim muhatap alacağım bir tarif değil, hayatımda hiç öyle bir insan olmadım" yanıtını verdi.