Kılıçdaroğlu'nun 2. tur stratejisini ne zaman açıklayacağı belli oldu

Kılıçdaroğlu'nun 2. tur stratejisini ne zaman açıklayacağı belli oldu
Aktarılan bilgiye göre Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tur stratejisini belirledi ve bugün açıklayacak.

Yüksek Seçim Kurulu tarafından da onaylanan, 2023 seçiminde ilk turda yüzde 49,54 oy alan Recep Tayyip Erdoğan ile yüzde 44,92 alan Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'ta ikinci turda yeniden yarışacak.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarını kurmaylarıyla değerlendirdi. İkinci tur stratejisini ise bugün açıklayacağı bildirildi.

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre, cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, dün Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi kurmaylarla toplantı gerçekleştirdi. Seçimlerde alınan sonuçların masaya yatırıldığı toplantıda, kampanya sürecine dair görüş alışverişinde bulunuldu.

Haberde ayrıca, seçim güvenliği ve veri akışı konusunda tedbirlerin artırılmasına yönelik kanının hakim olduğu toplantıda, ikinci tur için belirlenecek strateji de masaya yatırıldığı aktarıldı.

Kurmaylarıyla görüş alışverişinde bulunan Kılıçdaroğlu’nun ikinci tur stratejisini, bugün kamuoyuna kendisinin açıklayacağı öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar