Kılıçdaroğlu'nu savunan İsmail Saymaz'a Ersan Şen'den canlı yayında sert tepki!

Kılıçdaroğlu'nu savunan İsmail Saymaz'a Ersan Şen'den canlı yayında sert tepki!
Sözcü TV'ye konuk olan hukukçu Ersan Şen, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur sonuçlarının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında olumlu cümleler kullanan gazeteci İsmail Saymaz'a sert sözlerle yanıt verdi.

Sözcü TV'de seçim sonuçlarına ilişkin çok hararetli bir tartışma yaşandı.

Ceza Hukukçusu Ersan Şen, gazeteci İsmail Saymaz'ın seçim sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında olumlu cümleler kullanmasına canlı yayında sert tepki gösterdi.

"İSMAİL SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN"

Şen "Kılıçdaroğlu güzellemesi yaparak ne yapıyorsun İsmail? Kaybetmiş. Bitmiş. 'YPG terör örgütünü ben bilmem' ne demek ya? Bu dersi almazsak. Bu dersi çıkarmazsak, aynı şekilde devam edersek bu milleti uyutursun. Artık uyanın" ifadelerini kullandı.

"SÖZ HAKKIM VERİLMİYOR"

Moderatöre de çok sert çıkan Şen "Ben dinliyorum. Smz hakkı bana gelince kesiyorsun beni. Oraya 15 dk. söz sırası veriyorsun, bana gelince kesiyorsun. Çünkü, niye: ben senin işine gelenleri söylemiyorum. Rahatsız oluyorsun." dedi.

"KAPAT PROGRAMI, DEVAM ETMEYELİM"

Programın işleyişi hakkında eleştirilerini sürdüren Şen "Tarafsız yayın yap yapmıyorsan. kapat programı. Sağırlar birbirini ağırlar." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar