Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: 'Türkiye'yi şahlandırmaya hazırız'

Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: 'Türkiye'yi şahlandırmaya hazırız'
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, yeni bir video paylaşarak "Türkiye'yi şahlandırmaya her şeyimizle hazırız. Vizyonumuz, şampiyonlar ligi ekonomistler, dürüst bürokratlar, çalışkan insanlar, bolca temiz yatırım parasıyla." ifadelerini kullanarak şöyle devam etti: "Erdoğan şimdi bunu da yazar beyannameye, sonra da bir lansman patlatır. Koş Erdoğan koş da, sende bunların hiçbiri yok."

Selahattin Demirel / Günboyu

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden "Saat 22.00''de burada buluşalım. Herkes gelsin. Sen gelme Erdoğan" ifadeleriyle bir paylaşımda bulunmuştu. Kılıçdaroğlu saat 22.00''de beklenen videoyu duyurdu.

"MERAK ETMEYİN GELİYORUZ"

Kılıçdroğlu videosuna "Türkiye''yi şahlandırmaya her şeyimizle hazırız. Vizyonumuz, şampiyonlar ligi ekonomistler, dürüst bürokratlar, çalışkan insanlar, bolca temiz yatırım parasıyla. Erdoğan şimdi bunu da yazar beyannameye, sonra da bir lansman patlatır. Koş Erdoğan koş da, sende bunların hiçbiri yok." notunu düştü.

Kılıçdaroğlu, videosunda ekonomiyle ilgili projelerini paylaşarak "Merak etmeyin. Geliyoruz. Sana söz. Kalın sağlıcakla." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar