Kılıçdaroğlu'ndan sandık uyarısı: 'Baskı kurmaya çalışacaklar, omuz omuza olalım'

Kılıçdaroğlu'ndan sandık uyarısı: 'Baskı kurmaya çalışacaklar, omuz omuza olalım'
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, yarınki Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için önemli bir uyarıda bulunarak iktidarın baskı kurmaya çalışacağına işaret dip "Sandık görevlilerimizi yalnız bırakmayın." dedi. Kılıçdaroğlu "Sadece bir adım kaldı. Senin oyun, onun boyunu aşacak. İlk turda salladık; yarın kazanacağız. Müşahitlerimize asla dokundurtmayacağız.” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur oylamasında sandık güvenliğine ilişkin sosyal medya hesabından yayınladığı video ile vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Sevgili halkım… Size ulaşmamı engellemek için her şeyi yaptılar. Devletin bütün imkanlarını hukuksuzca kullandılar. Sizden bir isteğim var. Yarın sandık görevlilerimizi yalnız bırakmayın. Çünkü, onlara yine baskı kurmaya çalışacaklar.

"OMUZ OMUZA OLALIM"

Pazar günü omuz omuza olalım, Anayasal hakkımızı kullanalım. Ardından oy kullandığımız sandığın başında olalım, oy sayımını izleyelim. Islak imzalı tutanakları kontrol edelim; fotoğrafını, videosunu çekelim. Sadece bir adım kaldı. Ne dedik? Senin oyun, onun boyunu aşacak. İlk turda salladık; yarın kazanacağız. Müşahitlerimize asla dokundurtmayacağız. Vatanını seven sandığa gelsin.”

(ANKA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar