Kılıçdaroğlu'ndan sandık çağrısı: 'Vatanını seven gelsin'

Kılıçdaroğlu'ndan sandık çağrısı: 'Vatanını seven gelsin'
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili yeni bir video mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu, paylaşımına "Bu artık bir seçim değil, referandumdur." diyerek Videomu her yerde paylaşın! Her yerde anlatın! Vatanını seven sandığa gelsin." notuyla çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu ayrıca "On milyon Suriyeli yetmedi; on, yirmi milyon dahası mı gelsin? Unutma o oyu benim için değil kendin için vereceksin." dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yeni bir video paylaşımında bulunarak vatandaşlara seslendi.

Kılıçdaroğlu, paylaşımına "Bu artık bir seçim değil, referandumdur. Bir önceki referandumun sonucu ortada... Sevgili gençler; montaj ve iftiralar her yerde, mesajımı yaymam için, bu namertliğe karşı birlikte mücadele etmeliyiz. Videomu her yerde paylaşın! Her yerde anlatın! Vatanını seven sandığa gelsin" notunu ekledi.

"VATANINI SEVİYORSAN KARAR VER"

Kılıçdaroğlu, video paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm. Ama vatanını seviyorsan karar ver. On milyon suriyeli yetmedi; on, yirmi milyon dahası mı gelsin? Unutma o oyu benim için değil kendin için vereceksin. Vatanını seven sandığa gelsin!"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar