Kılıçdaroğlu'ndan memur ve emekli zammına isyan

Kılıçdaroğlu'ndan memur ve emekli zammına isyan
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün açıklanan yüzde 25'lik emekli ve memur zammına sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, TÜİK için de "zamanı gelince bedelini ödeyecekler" açıklamasında bulundu.

KILIÇDAROĞLU MEMUR VE EMEKLİ ZAMMINA İSYAN ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yüzde 25''lik memur ve emekli zammının ardından zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Söz konusu zammın kabul edilemez olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, bu kadarlık zammı ''müjde'' olarak duyuranlara ise isyan etti. 

"BEDELİNİ AĞIR ÖDEYECEK"

Yapılan memur ve emekli zammı hakkında Twitter hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Yüzde 25 gelmiş içlerinden… Siz sadaka mı veriyorsunuz! TÜİK zamanı gelince bunun bedelini ağır ödeyecek. Bu rezil artışın hesabını hepiniz vereceksiniz."   dedi.



"ENFLASYON YALANI"

Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşıma bir video da ekleyerek  AKP''li isimlerin geçmişte "enflasyon bu sene tek haneye düşecek" dediği anları gözler önüne serdi. CHP lideri, emekli ve memura yapılan bu muamelenin hesabını soracağına söz verdi. 



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar