Kılıçdaroğlu'ndan 'manidar' paylaşım! CHP'li vekilden destek mesajı geldi

Kılıçdaroğlu'ndan 'manidar' paylaşım! CHP'li vekilden destek mesajı geldi
Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kuzey Irak'ta şehit olan askerlere ilişkin iktidarı eleştirdiği paylaşımında dikkat çeken ifadelere yer verdi.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Pençe Kilit operasyonu sırasında şehit olan askerlere ilişkin duygusal bir paylaşım gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımında emekli general Haldun Solmaztürk'ün "Bilmiyorlar ..! Öğrenmiyorlar..! Yönetemiyorlar..!" başlıklı yazısından alıntılar yer aldı.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Bilmiyorlar ..! Öğrenmiyorlar..! Yönetemiyorlar..! "Devletteki çürümenin bedelini yine vatan evlatları canlarıyla ödedi. Devlet hamasetle değil liyakatle yönetilir. Aklınızı başınıza devşirin! Kahraman evlatlarımız için gerekli güvenlik tedbirlerini alın. Hiç kimse yalnızlığımdan cesaret almasın."

ERDEM'DEN DİKKAT ÇEKEN YANIT

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı sonrası dikkat çeken bir diğer detay ise eski CHP yöneticisi Eren Erdem'in Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına yaptığı yorum oldu. Erdem, "Bay Kemal’in yol arkadaşlığı daimidir. Yalnız değilsiniz, değiliz…" ifadeleriyle Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

erdem.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar