Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu görüşmesi öncesi manidar paylaşım: "Gemiyi limana sağlam götürmek kaptanın görevidir"

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu görüşmesi öncesi manidar paylaşım: "Gemiyi limana sağlam götürmek kaptanın görevidir"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs seçimlerinden sonra bugün ilk kez CHP grup toplantısında konuştu. Yarın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşecek Kılıçdaroğlu, görüşme öncesinde sosyal medyadan da bir paylaşımda bulundu.

Filiz Kıral / Günboyu

28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP'de 'değişim' tartışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Seçim sonrası ilk kez Sözcü TV ekranlarına konuk olarak soruları yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün de partisinin grup toplantısında konuştu.

"GEMİYİ LİMANA SAĞLAM GÖTÜRMEK KAPTANIN GÖREVİDİR"

Kılıçdaroğlu, kendisine yönelik "İstifa edecek misiniz?" sorularına sert ifadelerle yanıt verirken, grup toplantısında yapmış olduğu "Gemiyi limana sağlam götürmek kaptanın görevidir." başlıklı konuşmayı sosyal medya hesabından paylaştı.

twit2-001.jpg

PAYLAŞIM MANİDAR BULUNDU

Kılıçdaroğlu'nun seçimlerin ardından yalnızca tebrik mesajları için kullanmış olduğu sosyal medya hesabından, siyasi içerikli paylaşımlara geri dönüş yapmasının yarın yapılacak İmamoğlu görüşmesinden önce gerçekleşmesi kullanıcıların tepkisini çekti.

Kılıçdaroğlu, paylaştığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Omuzlarımızdaki yükün farkındayız. Mesele bir fani olarak Kemal Kılıçdaroğlu olayı değildir. Kemal Kılıçdaroğlu bu büyük mücadelenin sadece ve sadece bir neferidir. Yüzyıllardır bu topraklarda verilen mücadelenin bir parçası, bir neferi olmuşsam ne mutlu bana. Ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir üyesi olma şerefini, bu partinin genel başkanı olma şerefini ömrüm boyunca taşıyacağım. Bu şeref benden aileme kalacak olan en kıymetli mirastır.

Ben bir genel başkan olarak partimin sadece bugününü ve yakın geleceğini değil, uzun hedefli yapısını da düşünüyorum ve düşünmek zorundayım. Hiç kimse unutmasın, gemiyi limana sağlam götürmek yine kaptanın görevidir. Kaptan olarak gemiyi limana sağlam götüreceğimi herkes bilsin."


YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar