Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sert sözler: "Montajcı sahtekar"

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sert sözler: "Montajcı sahtekar"
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bir süredir miting meydanları ve televizyonlarda gösterdiği ve Kılıçdaroğlu ile PKK arasında bağlantı varmış şeklinde lanse edilen görüntülerin montaj olduğunu söylemesi üzerine, Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı "Montajcı sahtekar" sözleriyle hedef aldı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasında yürüttüğü "Haydi" sloganı ile başlayan video serileri, PKK terör örgütünün sözde lideri Murat Karayılan'ın görüntüleri ile montajlanmış ve 'ortak klip' gibi lanse edilmişti.

ERDOĞAN, MONTAJI İTİRAF ETTİ

Söz konusu montaj görüntüler ilk olarak 7 Mayıs'ta AKP'nin Büyük İstanbul Mitingi'nde gösterilirken, daha sonra Erdoğan tarafından çeşitli mecralarda görüntülerden bahsedilmişti. Bu akşam TRT Haber ekranlarına çıkan Erdoğan, Abdülkadir Selvi'nin söz konusu görüntüler hakkında sorduğu soruyu yanıtlarken "ama montaj ama şu ama bu" ifadelerini kullanarak söz konusu görüntülerin montaj olduğunu itiraf etti.

"MONTAJCI SAHTEKAR"

Bu konuşmaların sosyal medyada hızla paylaşılmasının ardından, Kılıçdaroğlu Twitter hesabından Erdoğan'ın sözlerini alıntılayarak "Montajcı sahtekar" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına 15 dakika içerisinde 130 bin beğeni geldi.

montaj1.jpg



"İFTİRA ATMAKTAN YORULMADI"

Kılıçdaroğlu, paylaşımından yaklaşık 1 saat sonra yeni bir tweet atarak "Ben iftiraya uğramaktan yoruldum, bu bana iftira atmaktan yorulmadı. Sen kimin temiz olduğunu, kimin kirli olduğunu herkese göster ya Rabbi. Amin!" şeklinde konuştu.

tweet-3.jpg










YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar