Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Babala TV teklifi "Gençlerin önünde mertçe yüzleşelim"

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Babala TV teklifi "Gençlerin önünde mertçe yüzleşelim"
Babala TV'nin 'Mevzular Açık Mikrofon' programına konuk olacak olan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, programın çekim tarihini paylaşırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da "Yayına gel, yüzleşelim" çağrısında bulundu.

Özlem Baran / Günboyu

14 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs öncesinde provokasyon ihtimalini gerekçe göstererek Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına katılma davetini geri çevirmişti. 2. tur öncesinde kararını değiştiren Kılıçdaroğlu, bu pazar çekilecek programda kendisine muhalif olan gençlerin sorularını yanıtlayacak.

"BU PAZAR ÇEKİYORUZ"

Programın çekim tarihini sosyal medya hesabından duyuran Oğuzhan Uğur, "Angara’ya gelmişken program tarihini netleştirmemek olmazdı. Kemal Bey’den onayı bizzat aldım. Bu pazar çekiyoruz. Vatana Millete hayırlı olsun. @kilicdarogluk" ifadelerini kullandı.

"GENÇLERİN ÖNÜNDE MERTÇE YÜZLEŞELİM"

Uğur'un paylaşımını alıntılayan Kılıçdaroğlu, "Pazar akşamı çekimdeyiz. Salonda ağırlık AK Partili gençlerimizden oluşacakmış. Dolayısıyla yabancı yok, seni de bekleriz @RTErdogan. Gençlerin önünde mertçe yüzleşelim." sözleriyle Erdoğan'a meydan okudu.

babala2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar