Kılıçdaroğlu'ndan 'Cumhurbaşkanı Adaylığı' açıklaması!

Kılıçdaroğlu'ndan 'Cumhurbaşkanı Adaylığı' açıklaması!
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Adayın altılı masadan biri olması lazım mı” sorusuna da “Olabilir. İlla olsun veya olmasın değil. Bu konuda benim görüş beyan etmem diğer liderlere saygısızlık olur. Ben o saygıyı koruyan biriyim. Cumhurbaşkanı adayını belirleyecek olan altılı masadır, altılı masada nasıl karar verilirse biz de o karara saygı duyacağız” yanıtını verdi.

KararTV’nin canlı yayınına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Cumhurbaşkanı” adaylığı ile ilgili sorulan sorulara cevap verdi.

Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayına ilişkin soruya Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanı adayını belirleyecek olan altılı masadır. Altılı masa nasıl karar verirse, biz o karara saygı duyarız” dedi.

Ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli''nin, altılı masanın Cumhurbaşkanı adayına ilişkin bir soruyu yanıtlarken "Bana sorarlarsa tercihim sınıf arkadaşım olur" lafına yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Gazeteciler sordu herhangi bir yorum yapmadım, bugün için de bir yorum yapmayı doğru bulmam. Sınıf arkadaşıyım zaten, aynı okulda okuduk, aynı dönemde mezun olduk. O dönem görüşmemiz olmadı, özel bir yakınlığımız olmadı. Derslerine devam eden, çok iyi çalışan bir öğrenciydim. Sınıfın çalışkan öğrencilerinden birisiydim, Devlet Bey de bunu görmüş olacak."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar