Kılıçdaroğlu'na bir rakip daha çıktı: CHP'de sıcak saatler

Kılıçdaroğlu'na bir rakip daha çıktı: CHP'de sıcak saatler
Cumhurbaşkanlık seçimlerinin tamamlanmasının ardından CHP’de hareketlilik başladı. CHP’li Gürsel Tekin, partisini bakın nasıl eleştirdi.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci turda yeterli oyu toplayamadı, seçimin ardından Kılıçdaroğlu’na yapılan istifa çağrıları da arttı.

CHP Eski Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, seçim yenilgisinin ardından partisini eleştirdi.

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre katıldığı radyo yayınında önemli açıklamalar yapan Tekin, Kılıçdaroğlu'nun çekilmesi halinde genel başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Kongre takvimine dikkat çeken Tekin “ Siz seçimden seçime sahaya çıkarsanız olmaz. Bugün başlayacaksınız. Ben deli dana gibi tek başıma yüz bin kilometre yol dolaştım. Dolaşırken bile benimle kafa buldular. Acaba genel başkanlık için mi dolaşıyor dediler. Kafaları böyle çalışıyor maalesef” dedi.

Gürsel Tekin, kendisinin genel başkanlığa aday olup olmayacağına yönelik sorulan soruya ise şöyle cevap verdi: Zamanı, günü gelince düşünürüz. Genel başkanım çekilirse düşünürüz. Çünkü ben genel başkanla yol yürümüş bir arkadaşıyım. Her şeye rağmen bizim fıtratımızda adam satmak yoktur."

Tekin, "Siz Kılıçdaroğlu aday olmazsa aday olacaksınız bunu söylüyorsunuz değil mi" sorusunu "Tabii inşallah" diye cevapladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar