Kılıçdaroğlu ve Yavaş’tan deprem bölgelerine ziyaret!

Kılıçdaroğlu ve Yavaş’tan deprem bölgelerine ziyaret!
Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı olarak seçilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesini ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu'na Mansur yavaş da eşlik edecek.

Kılıçdaroğlu''nun deprem bölgesine yapacağı ziyarette CHP''li milletvekillerinin yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur yavaş da eşlik edecek.

İttifakı''nın ortak adayı olan Kılıçdaroğlu’nun ilk ziyareti Malatya ve Maraş''ı kapsıyor. Ziyaret kapsamında sabah uçakla Malatya''ya inen Kılıçdaroğlu, gün boyunca çadır kent ve konteyner kentlerde vatandaşlarla buluşacak. Öğleden sonra Doğanşehir''e geçecek olan Kılıçdaroğlu, akşam da Maraş''ın Nurhak ilçesine geçecek.

Kılıçdaroğlu, 14 Mart Salı günü yine depremzedelerin sorunlarını dinlemek için bu kez Hatay''a gidecek. Hatay''da ise Kılıçdaroğlu''nun yanında depremden sonra Hatay ve çevresindeki kurtarma çalışmalarında aktif rol oynayan Ekrem İmamoğlu olacak.

CHP lideri deprem bölgelerindeki ziyaretlerinin ardından seçim gezilerine başlayacak. Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu''daki belli kentlerde yapacağı seçim gezilerinde yanında Ekrem İmamoğlu da bulunacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar