Kılıçdaroğlu SMS ile duyurdu: Kredi kartı borçlarını hazine devralacak

Kılıçdaroğlu SMS ile duyurdu: Kredi kartı borçlarını hazine devralacak
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, milyonlarca vatandaşa gönderdiği SMS ile bireysel kredi kartı borçlarının hazine tarafından devralacağını, borçlardan faizlerin silinerek, 36 ay vade ile ödeme kolaylığı getirileceğini açıkladı.

Şahin Yıldız / Günboyu

Kılıçdaroğlu, milyonlarca telefon numarasına gönderilen SMS ile yurttaşlara “kredi kartı borçlarınızı, devletimizin hazinesi, bankalardan devralacak” vaadinde bulundu.

28 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tur oylaması öncesinde propaganda çalışmaları hız kesmeden devam etmekte. Vatandaşın en büyük dertlerinden biri olan kredi kartı borçlarına ilişkin sevindiren haber Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

ÖZEL BANKALARDAKİ BORÇLAR DA HAZİNE TARAFINDAN ALINACAK

Kılıçdaroğlu, yurttaşların cep telefonlarına biriken kredi kartı borçları hakkında bir kısa mesaj gönderdi.

Kısa mesajda, yapılacak uygulamanın gerekçesi olarak “Erdoğan’ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş kredi kartı borçlarınızı, devletimizin hazinesi, bankalardan devralacak” ifadeleri yer aldı.

“BORÇLARDAN KURTULMA REFERANDUMU”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun gönderdiği kısa mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Sevgili vatandaşım, borç harç evini güçlendirmeye çalıştığını biliyorum. İktidara gelir gelmez, bireysel kredi kartı borçlarınız için kesin çözüm üreteceğim. Erdoğan’ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş kredi kartı borçlarınızı, devletimizin hazinesi, bankalardan devralacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar