Kılıçdaroğlu: Onlar için yandaş, Bay Kemal için vatandaş var

Kılıçdaroğlu: Onlar için yandaş, Bay Kemal için vatandaş var
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar'da konuştu. Kılıçdaroğlu "Onlar için yandaş, Bay Kemal için vatandaş var" diyerek seslendi.

Millet İttifakı''nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Afyonkarahisar''daki seçim mitingine katıldı.

Kürsüye ilk olarak Gültekin Uysal, ardından Temel Karamollaoğlu çıktı.

Kılıçdaroğlu''nun konuşmasında öne çıkanlar şöyle:

Şimdi gençler demokrasiden yana mısınız? Adaletten yana mısınız? Haktan yana mısınız? Kul hakkını savunanlardan yanında mısınız? Sandığa gideceksiniz, haktan yana, hukuktan yana, demokrasiden yana oy kullanacaksınız. Sizin hayalleriniz neyse tamamını gerçekleştireceğim. Gençler büyük sıkıntı çektiğinizi biliyorum. Üniversiteden mezun oluyorsunuz, iş bulamıyorsunuz. Sınava giriyorsunuz, kazanıyorsunuz, mülakatta hakkınız yeniyor. Bütün bunları çözeceğiz. KPSS''ye gireceksiniz, mülakatı bitireceğim, kim kazandıysa o girecek.

öğretmen çalıştırır. Ne dedik, Bay Kemal geliyor! Kimse unutmasın, bütün hepsini çözeceğiz.

Şeker fabrikalarını sattılar. Geleceğim, o şeker fabrikasını alacağız ve yeniden Afyonluların hizmetine sunacağız. Özelleştirmeden sonra, 34 yıl sonra Türkiye dışarıdan şeker ithal etti.

Londra''nın en lüks bölümündeki bütün mahalleyi bunlar kapatmışlar. Hepsi lüks içinde yaşıyorlar. Ben onları bilmiyor muyum? Gittiler New York''a, 35 katlı gökdelen yaptılar. Sanıyorlar ki Bay Kemal bunları görmeyecek. O gökdelene harcadıkları paraları, Londra''ya kaçırdıkları paraları son kuruşuna kadar getireceğim ve bu millete vereceğim.

Tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak benim namus borcumdur. Beşli çeteler diyorlar ki ''Acaba Kılıçdaroğlu''nun ayağını nasıl kaydırırız, bu adam cumhurbaşkanı olmasın. Her türlü iftirayı atıyorlar. Benim öyle saraylarda oturmak gibi bir niyetim yok. Gazi Mustafa Kemal Paşa''nın mütavazı Çankaya Köşkü var. Gideceğiz, orada oturacağız. Onlar için yandaş, Bay Kemal için vatandaş var. Benim gönlüm sizlerle, size hizmet edeceğim. Mütedeyyin kardeşlerime sesleniyorum. En büyük günah kul hakkı yemektir. Kul hakkı yiyenlere Allah aşkına oy vermeyin.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar