Kılıçdaroğlu ilk kampanya filmini yayınladı: ''Sana söz yine baharlar gelecek''

Kılıçdaroğlu ilk kampanya filmini yayınladı: ''Sana söz yine baharlar gelecek''
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerden önce ilk kampanya filmini yayınladı. "Sana söz yine baharlar gelecek" sloganıyla paylaşılan klipte özgürlük ve haklara yönelik vurgu yapıldı.

Millet İttifakı''nın ortak cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs''ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine yönelik ilk reklam filmini sosyla medya hesabından paylaştı. 

"Sana söz yine baharlar gelecek" sloganıyla paylaşılan kampanya filminde, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş''ın Kılıçdaroğlu ile el ele olduğu görüntülere yer verilirken, Millet İttifakı''nda yer alan siyasi partilerin liderleriyle Kılıçdaroğlu''nun birlikte olduğu kareler de paylaşıldı. 



Levent Yüksel''in ''Tuana'' isimli şarkısından hareketle hazırlanan reklam filmini Kemal Kılıçdaroğlu seslendirirken, klipte şu ifadelere yer verildi: 

"Sana söz, birbini incitmeyen, farklı olanı olduğu gibi seven, sayan; uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye. Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir Türkiye. Bilime, sanata, geleceğe inanan; ayakları yere sağlam basan, uzmanlığa saygı duyan bir Türkiye. Seyirci kalmayan, korkusundan susmayan, sözü dinlenen, kıymeti bilinen; en güzel şarkıları bağıra çağıra söyleyebilen, neşesi çocukların gözünden okunan bir Türkiye için geliyoruz.  Sana söz, yine baharlar gelecek"

Reklam klibinin sloganı ile #SanaSöz etiketine yer verilerek yapılan paylaşımın ardından, #SanaSöz başlığı Türkiye gündeminde birinci sıraya yükseldi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar