Kılıçdaroğlu yeni bir yürüyüşte: 15 kilometre yürüyecek

Kılıçdaroğlu yeni bir yürüyüşte: 15 kilometre yürüyecek
Geçtiğimiz zamanlarda “ adalet yürüyüşü” yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez de Büyük Zafer’in yıl dönümü için harekete geçiyor. 25 Ağustos gecesi gençlerle 15 kilometrelik yol yürüyecek olan Kılıçdaroğlu, Afyon’dan yola çıkarak Kocatepe Anıtı’na kadar toplam 15 kilometre yürüyeceğini açıkladı.

Bu sene Büyük Taarruz’un 100. Yılı dolayısıyla CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, Türkiye''nin her yerinden gelecek binlerce gençle Afyonkarahisar''da buluşarak Kocatepe''ye çıkacaklarını aktardı.

TOPLANMA ALANI: ÇAKIRÖZÜ KÖYÜ

Killik, "Programa Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. Kendisi, 100. yılı olması sebebiyle bu seneki törenlerde özellikle yer almak istedi. 25 Ağustos gecesi saat 23.00''te Şuhut ilçesine bağlı Çakırözü köyünde toplanarak 15 kilometrelik dağ yolundan Kocatepe''ye yürüyeceğiz. Yol boyunca Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bizimle birlikte olacak." ifadesini kullandı.

300 GENÇ ATATÜRK’ÜN İMZASINI OLUŞTURACAK

Killik, yürüyüşün ardından şafak vakti 300 gencin, Kocatepe Anıtı''nda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk''ün imzasını oluşturacaklarını belirtti. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar