Kılıçdaroğlu: Bu ülkede darbeyi siz yapıyorsunuz!

Kılıçdaroğlu: Bu ülkede darbeyi siz yapıyorsunuz!
Millet Buluşması için son durağı Ağrı olan Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu “Onlar 5’li çete için çalışıyorlar. Paralarını yurtdışına götürdüler. Bu ülkede darbeyi siz yapıyorsunuz!” dedi.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Ağrı’da düzenlenen Millet Buluşması''nda konuştu. Kılıçdaroğlu "Bu ülkede darbeyi siz yapıyorsunuz.

Kılıçdaroğlu''nun konuşmasında öne çıkanlar şöyle:

Gençliğim Patnos''ta geçti. Patnos''un ovalarını, çalışan insanları, bereketli topraklarını biliyorum. Biz neden bir değişim istiyoruz? 22 yıldır iktidardalar. Hala Ağrı''da bazı yerlere su gitmiyorsa bir sorun vardır. Bunlardan biri dedi ki sandığa gidilecek darbe yapılacak. Bu ülkede darbeyi siz yapıyorsunuz.

Emine Şenyaşar''ın hakkını teslim etmezseniz orada adaletsizlik var demektir. Ağrı''nın ovalarında tarımı, hayvancılığı öldürüyorsanız ne işin var Güney Amerika''da; gel Ağrı''yı gör, çalışkan insanlarını gör.

Onlar 5''li çete için çalışıyor. Paralarını yurtdışına götürdüler. Kaçırdıkları 418 milyar doları son kuruşuna kadar geri getireceğim. Benim verilmeyecek sözüm yoktur. Benim geçmişimi didik didik ettiler. Kul hakkı yemedim, kul hakkı yedirmeyeceğim. Ama onlar bunu diyemiyorlar.

Bir çocuk açsa 85 milyon açtır. Bir ülkede bir evin elektriği yoksa 85 milyonun elektriği yoktur. Malı onlardan alacağız vatandaşa vereceğiz. Hanımlar geliri olmayan ya da asgari ücret altı olanlar için banka hesabı açacağız. Paranız sizin bankanıza yatacak devlet dışında kimse bunu görmeyecek. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Sözüm söz annelere altın hesabı da açılacak. Tüm sıkıntıları evdeki kadın çekiyor çünkü. Ekmeğin arasına salça sürüp okula gönderen anne var bunu da bitireceğim. Beslenme çantası olmayacak okulda suyunu içecek yemeğini yiyecek her çocuk okulda beslenecek aynı yemeği yiyecek aynı sütü içecek.

5''li çeteye değil size çalışacağız. Türkiye''ye hakkı hukuku getireceğiz. Adaleti getireceğiz. Sizin için hiçbir ayrım yapmadan 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Herkesin inancına, kimliğine herkes saygı duyacak.

Bu bölgeyi özel yatırım bölgesi ilan edeceğiz. Söz veriyorum sizin için çalışacağım. Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek.

Ayrıntılar hazırlanıyor…

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar