Kılıçdaroğlu, Babala TV yayınını bu sözlerle paylaştı: "İlk defa yalanlar, montajlar olmadan tanışabildik"

Kılıçdaroğlu, Babala TV yayınını bu sözlerle paylaştı: "İlk defa yalanlar, montajlar olmadan tanışabildik"
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu 'Mevzular Açık Mikrofon' programı bu akşam 21.30'da Babala TV kanalında yayımlandı. Kılıçdaroğlu, programı sosyal medya hesabından paylaştı

Ahmet Unutgan / Günboyu

Türkiye, 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için sandık başına gitmeye hazırlanıyor.

Adaylar, son çalışmalarını yürütürken, milyonlarca izleyicisi olan Mevzular Açık Mikrofon programının seçimden önceki son konuğu CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Youtube'da izleyiciyle buluşan programın yapımcısı Oğuzhan Uğur, dün yayınlanan 15 dakikadan uzun tanıtım videosunun ardından bugün saat 21.30'da açık oturum formatında gerçekleşen programın tamamını yayınladı.

"MONTAJLAR VE SAHTEKARLIKLAR OLMADAN KONUŞABİLDİK, TANIŞABİLDİK"

Uğur'un "Mevzular Açık Mikrofon 15. Bölüm yayında" sözleriyle yaptığı paylaşımı alıntılayan Kılıçdaroğlu, "İlk defa manipülasyonlar, montajlar, yalanlar, iftiralar, türlü türlü sahtekarlıklar olmadan, yüz yüze konuşabildik, tanışabildik…" sözleriyle programı paylaştı.

babala-2.jpg


4 saat 11 dakika olarak paylaşılan videoda format gereği, Kılıçdaroğlu'na muhalif gençlerin sordukları sorular ve cevapları yer almakta. Uğur, Mevzular Açık Mikrofon programı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da davette bulunmuş ancak söz konusu davet Erdoğan tarafından kabul edilmemişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar