Ukrayna'da helikopter düştü: İçişleri Bakanı hayatını kaybetti!

Ukrayna'da helikopter düştü: İçişleri Bakanı hayatını kaybetti!
Ukrayna’da bir anaokulunun yanına helikopter düştü. Kazada 22 kişi yaralandı, 16 kişi ise hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler arasında Ukrayna İçişleri Bakanı Denys Monastyrsky'nin de olduğu açıklandı.

Ukrayna''da  İçişleri Bakanı Denys Monastyrsky, Bakan Yardımcı ve devlet sekterinin içinde bulunduğu helikopter bir anaokulu yanına düştü. Kazada İçişleri Bakanı Monastyrsky ve yardımcısı hayatını kaybetti. Ulusal Polis Şefi Ihor Klymenko, kazada 10''u çocuk olmak üzere 22 kişinin yaralandığını açıkladı. Helikopterin düşüş nedenine dair resmi bir açıklama ise henüz yapılmadı. 

Ukrayna İçişleri Bakanlığı''ndan kazaya ilişkin şu açıklama yapıldı: "Trajedinin nedenleri müfettişler tarafından araştırılıyor. Sabotaj mı, ekipman arızası mı, uçuş güvenliğinin ihlali mi yakında öğreneceğiz."

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Kazanın ardından yangın çıkarken, bölgeye ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kiev Valisi Oleksiy Kuleba Telegram hesabından yaptığı açıklamada, ölü ve yaralıların olduğunu aktarırken kaza sırasında anaokulunda çalışanların ve çocukların olduğunu herkesin tahliye edildiğini belirtti.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar