Dev final öncesi Kevin De Bruyne'den şaşırtan Haaland açıklaması

Dev final öncesi Kevin De Bruyne'den şaşırtan Haaland açıklaması
Manchester City yıldızı Kevin De Bruyne, takım arkadaşı Haaland hakkında konuştu.

GÜLSÜM HÜLYA SUNDU-GÜNBOYU

İngiltere Premier Lig temsilcisi Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçında bugün İtalyan temsilcisi Inter ile karşı karşıya gelecek.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 22:00’da başlayacak.

Karşılaşmayı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek.

Manchester City'nin Belçikalı yıldızı Kevin De Bruyne Inter maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yıldız oyuncunun konuşmasından satır başları:

Uzun zamandır çok inanılmaz bir şey oldu benim için ve çok önemli anlar yaşadık bu turnuvada. Bu kupayı kazanamadık. Yıllarca çabalayıp bu kadar istikrarlı olup iyi takım olup ilk kez böyle bir noktaya gelmek çok farklı hissettiriyor. Hem kulüp hem takım hem de taraftarlarımız için çok önemli.

‘KUPALAR DA BİZE GÜVEN VERDİ’

Olabileceğimiz en iyi takım olmaya çalışıyoruz en iyi performansı göstermeye çalışıyoruz. İngiltere Premier Lig’de kazanmış olduğumuz kupalar da bize güven verdi. Savunma ve hücum anlamında iyi olmaya çalışıyoruz.

‘BU DURUMDAN ÇOK MUTLUYUZ’

Bu daha farklı bir his. Dünya kupasından gelip burada farklı bir turnuvanın içinde olmak. Tabii ki Dünya Kupası farklı. Orda da çok önemli bir hissiyatla oynuyorsunuz. Kazanmak istiyorsunuz. Burada da aynı şekilde takım olarak çok iyi bir çizgi gösterdik bu durumdan çok mutluyuz.

‘NASIL OYNAMASI GEREKTİĞİNİ BİLİYORDUR’

Sizin ne istediğinizi bilen bir takım arkadaşı. Siz de onu anlıyorsunuz. İnanılmaz hızda goller atmaya başlıyorsunuz. Takım için büyük kolaylık sağlıyor. Son maçlara bakınca farklı oynadık ama yarın eminim nasıl oynaması gerektiğini biliyordur.

‘BİLDİĞİMİZ ŞEKİLDE OYNAMALIYIZ’

Hocaları da çok iyi bir hoca. Stoperleri de çok iyi oyuncular. Açık bir maç olmasını beklemiyoruz. Şunu anlamamız gerekiyor ki hızlı karar vermemeliyiz. Başta belki çok fazla gol pozisyonu olabilir ama bildiğimiz şekilde oynamalı buna sadık kalmalıyız. Eminim ki maçın bir noktasında açık verecekler ve bundan faydalanabileceğiz.

‘TURNUVAYI KAZANMAK İÇİN YENİ ŞANSTIR BU’

Aslında bu sorunun cevabını sadece yarın verebilirim. 2 yıl önce Chelsea’ye karşı oynadığımızda yeterince iyi değildik. Bunu kabul etmemiz gerekiyor. Kötü anlar bir şekilde geçer gider ve önümüze yeni şans çıkar ve bu turnuvayı kazanmak için yeni şanstır bu. Benim perspektifimde bu şekilde olur.

‘YETERİNCE ENERJİ OLACAK’

Eminim herkesin yarın akşam için yeterince enerjisi vardır. Fiziksel açıdan fitseniz zihinsel olarak rahatsanız. Her iki üç günde bir maç oynarsınız. Bazen de dinlenmeniz gerekebilir. Yarınla ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum. Enerji ve motivasyon olduğu sürece bu bir final maçı. Bazen düşebilirsiniz maçtan ama bence yeterince enerji olacak.

HAALAND AÇIKLAMASI

Erling Haaland hakkında konuşan De Bruyne, soruyu farklı anladı ve şu cevabı verdi:

Hayır. Eşimle çok mutluyum. Haaland, sizin ne istediğinizi anlıyor. İnanılmaz bir hızla goller atmaya başlıyorsunuz. Takıma büyük bir kolaylık sağlıyor bu. Inter'e karşı eminim nasıl oynaması gerektiğini kendisi daha iyi biliyordur."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar