'Kesik baş' cinayeti aydınlatıldı! Diş hekimi itiraf etti

'Kesik baş' cinayeti aydınlatıldı! Diş hekimi itiraf etti
Aydın’da kaybolduktan bir ay sonra çuval içerisinde başı kesik cansız bedeni bulunan Şerefettin Akalan'ın, katil zanlısı olarak diş hekimi Alper Ö. cinayeti itiraf etti.

Aydın'ın Söke ilçesinde bir ay önce kaybolan Şerefettin Akalan'ın (40) çuval içerisinde başı kesik cesedi bulunmasıyla ilgili şok edici gelişmeler yaşandı.

Cinayet zanlısı olarak belirlenen diş hekimi Alper Ö. (34), babası H.Ö. (71) ve akrabaları V.Ö. (39), polis ve jandarma ekiplerinin düzenlediği eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alındı.

Geçen 14 Aralık'ta kaybolan Akalan'ın cesedi, 14 Ocak günü Granta Mezarlığı yolunda bulunan boş bir arazide çuval içerisinde keşfedilmişti. Jandarma ekipleri yaptığı incelemede, başı kesilmiş halde bulunan cesedin Akalan'a ait olduğunu belirledi. Cinayetin aydınlatılması için başlatılan soruşturmada, şüphelilerin özel bir klinikte çalışan diş hekimi Alper Ö., babası H.Ö. ve akrabaları V.Ö. olduğu tespit edildi.

Söke Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla düzenlenen operasyonlarda, cinayet zanlıları gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgularında Alper Ö.'nün, Akalan'ı kendisinin öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Alper Ö., ifadesinde, kendi arazisinde tartıştıkları Akalan'ın balta ile saldırdığını, arbede esnasında ise öldürdüğünü belirtti.

Akalan'ın katil zanlısı Alper Ö. tutuklanırken, babası H.Ö. ile akrabası V.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar