Eski basketbolcu Kerem Tunçeri, mesajlarını ifşa eden Elif Şen'i affetti

Eski basketbolcu Kerem Tunçeri, mesajlarını ifşa eden Elif Şen'i affetti
Eski basketbolcu Kerem Tunçeri, daha önce “Mesajlarımı ifşa etti” diyerek fenomen Elif Şen’den şikayetçi olmuştu. Tunçeri, 8 yıl hapisle yargılanan Şen’e açtığı davadan vazgeçince dosya düştü

Ünlülerin ifşa edilen özel mesajları magazin gündeminin en dikkat çekici konularından bir tanesi. Geçtiğimiz yıllarda özel mesajları ifşa olan Kerem Tunçeri, Elif Şen hakkında şikayetçi olmuştu. Herkes davanın sonucunu merakla beklerken bakın nasıl sürpriz bir gelişme yaşandı?

Hatırlarsanız geçtiğimiz yıllarda Kerem Tunçeri''nin farklı kadınlara yolladığı mesajlar ifşa edilmişti. Bunlardan en ses getireni ise Elif Şen isimli kadınla yaptığı yazışmalar oldu.

Savcılıkta ifade veren fenomen, Kerem Tunçeri ile 6 ay konuştuklarını söyleyerek "Bir anlık öfke ve sinirle aramızda geçen konuşmaları sosyal medya hesabımdan paylaştım. Alkolün etkisindeydim ve bu nedenle pişmanım. Kendisinden özür diliyorum" demişti. 

PİŞMAN DİYE VAZGEÇTİ 

 Yürütülen soruşturma sonunda hakkında 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Elif Şen''in mahkemesi sürerken yeni bir gelişme yaşandı.

Tunçeri avukatı aracılığıyla Elif Şen''in pişmanlığının farkında olduğunu bu nedenle şikayetinden vazgeçtiğini belirten bir dilekçe sundu.

Mahkeme Tunçeri''nin dilekçesini dikkate alarak davanın düşürülmesine karar verdi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar