Kerem Bürsin’in yeni partneri Devrim Özkan oldu

Kerem Bürsin’in yeni partneri Devrim Özkan oldu
Kerem Bürsin ve Devrim Özkan yeni sinema filmi "Mavi Mağara" için hazırlıklara başladı.

Geçtiğimiz yıl Ay Yapım ile anlaşma sağlayan ünlü oyuncu Kerem Bürsin, heyecanla beklenen yeni sinema filmi "Mavi Mağara"nın çekimlerine hazırlanıyor. İspanya'nın Malaga Film Festivali'nde büyük bir sevgiyle karşılanan Bürsin, yeni projenin hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göe ay sonunda çekimlere başlanması planlanan filmde Bürsin'in partneri olarak Devrim Özkan'a teklif götürülmüştü. Son gelen haberlere göre, filmde rol alacak olan Devrim Özkan, Ay Yapım ile 4 yıllık bir anlaşma yaparak teklifi kabul etti.

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturacağı "Mavi Mağara"nın türü aşk ve dramı içeriyor. Senaryosunu yazan ve yapımcı ortaklığını üstlenen Kerem Bürsin, film için büyük bir heyecanla çalışıyor. Ayrıca, geçtiğimiz yıllarda Kemal Çömelek ile birlikte Braveborn Film şirketini kuran yakışıklı oyuncu, sinema dünyasındaki iddiasını daha da güçlendiriyor.

"Mavi Mağara", sinema tutkunlarının merakla beklediği ve duygusal derinliği ile dikkat çekecek bir yapım olarak öne çıkıyor. Kerem Bürsin ve Devrim Özkan'ın bir araya gelmesiyle, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefleyen film, yakında sinemaseverlerle buluşacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar