Kerem Bürsin'in ödül töreni konuşması olay oldu! Onur Atilla'dan salonu kırıp geçiren taklit

Kerem Bürsin'in ödül töreni konuşması olay oldu! Onur Atilla'dan salonu kırıp geçiren taklit
Her sene olduğu gibi bu sene de düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne pek çok ünlü isim katıldı. Törende yılın en başarılı isimleri ve yapımları ödül alırken, oyuncu Kerem Bürsin'in ödül töreni konuşması sosyal medyada olay oldu. Onur Atilla'dan o konuşmaya taklit geldi.

Kerem Bürsin'in ödül töreni konuşması olay oldu! Onur Atilla'dan salonu kırıp geçiren taklit

Pantene Altın Kelebek ödüllerinde ödül dışında yapılan sahne performanslarıyla da her yıl büyük ses getiren törene bu defaİrem Derici, Norm Ender, Nükhet Duru, Semicenk ve Samira Efendi seyirci karşısına çıkarak performans sergiledi.

KEREM BÜRSİN'İN KONUŞMASI SOSYAL MEDYAYI SALLADI


Tören oldukça görkemli geçerken toplamda 30 farklı dalda ödül sahiplerine verildi. Heyecanlı akşamda ödül alan Kerem Bürsin'in konuşması ise olay oldu. Sosyal medyada da hızla yayılan Bürsin'in İngilizce konuştuğu anlara Onur Atilla'dan taklit geldi.

ONUR ATİLLA'DAN GÜLDÜREN TAKLİT

Gecede Show TV'nin ekran klasiği programı Güldür Güldür Show en iyi komedi dizisi ödülünü kazandı. Ödülü almak amacıyla sahneye çıkan ekipten Onur Atilla'nın Kerem Bürsin taklidi tüm salonu kırdı geçirdi.

İNGİLİZCEM BU KADAR


Oyuncu Kerem Bürsin'in konuşmasında kullandığı 'Okey okey all right, the man' gibi ingilizce kelimeler söyleyerek taklit eden Onur Atilla konuşmasının sonunda "Benim İngilizcem bu kadar" diyerek tekrar güldürdü.

HİKAYESİNDE PAYLAŞTI

Bürsin ise Onur Atilla'nın yaptığı bu taklidi hikayesinde paylaşarak gücenmediğini gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar