Kerem Bürsin'den çok konuşulacak Serenay Sarıkaya itirafı!

Kerem Bürsin'den çok konuşulacak Serenay Sarıkaya itirafı!

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, bir etkinlikte eski sevgilisi Serenay Sarıkaya hakkında konuştu. Bürsin, "Serenay'a hayranım. Gerçekten muhteşem bir insan, onu çok seviyorum" dedi.

İstanbul Etiler'de ünlü fotoğrafçı Mert Alaş'ın düzenlediği partiye birçok ünlü katıldı. Serenay Sarıkaya, eski sevgilileri Çağatay Ulusoy ve Kerem Bürsin ile karşılaştı. Çağatay Ulusoy soruları yanıtsız bırakırken, Kerem Bürsin ise "Serenay'a hayranım" dedi.

kerem-bursinden-serenay-sarikaya-ve-cagatay-ulusoy-itirafi-fjye.webp

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, 2019'da ayrıldığı eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ve meslektaşı Çağatay Ulusoy ile bir eğlence mekanı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

664c5eec526aacdf86ed9883.webp

"SAMİMİ BİR DOSTLUK İLİŞKİMİZ VAR"

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; gazetecilerin, Serenay Sarıkaya'nın da mekânda olduğunu ve onunla selamlaşıp selamlaşmadıklarını sorması üzerine 36 yaşındaki Kerem Bursin, "Elbette selamlaştık, Serenay'a hayranım. Gerçekten muhteşem bir insan, onu çok seviyorum. Aramızda samimi bir dostluk ilişkisi var. Bu yüzden karşılaştığımızda her zaman selamlaşıp sohbet ederiz" şeklinde cevap verdi.

664c5c75526aacdf86ed9848.webp

ÇAĞATAY ULUSOY DA ORADAYDI

Serenay Sarıkaya'nın eski sevgililerinden Çağatay Ulusoy da aynı mekânda bulunuyordu. Kerem Bursin'e, "Çağatay Ulusoy da oradaydı. Onunla da konuştunuz mu?" diye sorulduğunda Kerem Bürsin, "Onunla da yeni tanıştık. O da son derece tatlı bir insan" ifadelerini kullandı. Çağatay Ulusoy ise Serenay Sarıkaya ile ilgili sorulara "Herkes oradaydı" yanıtını vererek, aracına binip uzaklaştı.,

İlgili Haberler