Kepekten eser kalmıyor! Tek damlası saç derisini 5 kat yeniliyor

Kepekten eser kalmıyor! Tek damlası saç derisini 5 kat yeniliyor
Egzama, kepek ve kaşıntı sorunları sizi üzüyor mu? Sağlıklı bakımlı saçlara sahip olmak için neler yapabiliriz, sizler için püf noktalarını araştırdık. Tek bir damlası saç derisini 5 kat yeniliyor.

Egzama, kepek gibi sorunlar günlük hayatı olumsuz etkiliyor. Egzama, kepek ve kaşıntıyı gibi sorunları doğal yollarla tedavi yollarını siz okuyucularımız için araştırdık. Bu pratik doğal yöntemle kepekten eser kalmıyor.

Saçları güçlendiriyor ve saç diplerinin kurumasını engelliyor. Düzenli kullanıldığında da saç diplerindeki kaşıntıyı yok ediyor.

Elma sirkesi A, B1, B2, B6, C ve E vitaminlerinden az miktarda içerir. Ayrıca içinde kalsiyum, magnezyum, potasyum ve fosfor vardır. Elma sirkesinin vücuda faydaları saymakla bitmez.

Elma sirkesinin vücuda faydaları

Bağışıklığı güçlendirir.

Vücudun direncini artırır.

Vücuttaki alkalin derecesini arttırarak PH dengesini düzenler.

Vücutta biriken toksinleri atar.

Metabolizmayı çalıştırır ve sindirim sistemini düzenler.

65800cf6623a7853c1b55dca.webp

Elma sirkesi sadece vücuda değil saç sağlığına da iyi gelir. Saçlarınızda kuruluk, kepek ya da kaşıntı gibi sorunlar varsa elma sirkesini kullanabilirsiniz. Elma sirkesi saç köklerini temizleyip, derinin nefes almasını sağlar. Öte yandan saçlara doğal parlaklık kazandırır.

65800d01623a7853c1b55ddf.webp

ELMA SİRKESİNİ SAÇA BÖYLE UYGULAYIN

Saçlar için temizleyici tonik görevi gören elma sirkesi düzenli kullanımda saç diplerindeki kaşıntıyı tamamen yok edeceğini sizde göreceksiniz.

SAÇA UYGULANIŞ ŞEKLİ

Elma sirkesini su ile karıştırın. İlk önce saçlarınızı şampuan ile güzelce yıkayın ardından hazırlamış olduğunuz karışımı saçlarınıza dökün. Ellerinizle masaj yaparak saç derinize iyice ovalayarak geçirin. 5 dakika bekledikten sonra, saçlarınızı durulayabilirsiniz. Bu yöntemi haftada 2,3 kez yapabilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar