Kendinden 22 yaş küçük Daren Gerede ile aşk yaşayan Bilge Öztürk kimdir

Kendinden 22 yaş küçük Daren Gerede ile aşk yaşayan Bilge Öztürk kimdir
Spora çok küçük yaşlarda başlayan Bilge Öztürk, İlkokuldan beri sporla ilgilendi. Profesyonel olarak hentbol, aikido, voleybol ve su kayağı gibi sporlarla ilgileniyor. Bunun yanı sıra avukatlık da yapan Bilge Öztürk Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede ile ilişki yaşıyor. İşte, Bilge Öztürk'ün hayatı

Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede''nin 22 yaşındaki oğlu Daren Gerede ile aşk yaşayan Bilge Öztürk, magazin gündemindeki yerini aldı. Hentbol, aikido, voleybol ve su kayağı,  kiteboard gibi sporlarla ilgilenen Bilge Öztürk''ün hayatı merak konusu oldu. Spor kariyerinin yanı sıra avukatlık da yapan Öztürk''ün yaşı araştırılıyor. Ünlü avukat 2000''li yıllarda Megastar Tarkan''la da aşk yaşamıştı. Peki, kendinden 23 yaş küçük Daren Gerede ile aşk yaşayan Bilge Öztürk kimdir? İşte, biyografisi...

BİLGE ÖZTÜRK KİMDİR?

Bilge Öztürk 1978 yılında İstanbul''da dünyaya geldi. 3 kardeştir. Öztürk''ün babası eski güreşçilerdendir. Sosyal medyayı oldukça sık kullanan ünlü avukat Bige Öztürk, şimdilerde Bennu Gerede''nin oğlu Daren Gerede ile olan ilişkisiyle gündemde. İkilinin arasında 22 yaş fark bulunuyor. Daren 22 yaşında, Bilge Öztürk ise 44 yaşında. Öztürk, daha önce de Tarkan ile aşk yaşamıştı.

 

Gerede ile olan ilişkisi son sürat devam ederken Bilge Öztürk, çeşitli spor dallarıyla profesyonel olarak ilgileniyor. Ünlü isim, 7 yılı lisanslı olmak üzere 11 yıl hentbol oynadı. Aynı zamanda Mercedes ile işbirliği yapan ünlü avukatın Daren ile ilişkisi 4 senedir devam ediyor. Öztürk''ün Daren ile yaşadığı aşkın yanı sıra Gerede''nin annesi Bennu Gerede ile Öztürk''ün arası da oldukça iyi diyebiliriz. Öyle ki, Bennu Gerede, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda Bilge Öztürk''e olan sevgisini dile getirmişti.

BİLGE ÖZTÜRK NE İŞ YAPIYOR?

Milli sporcu olan Bilge Öztürk,  açtığı "KiteMercedes By Bilge Öztürk" okuluyla çocukları ve gençleri kiteboarda teşvik ediyor. Sporla ilgilenen Öztürk, aynı zamanda Avukatlık mesleğini icra ediyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar