Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama
Oyuncu ve sunucu Kenan Işık'ın 9 yıl önce yaşadığı talihsiz kaza sonrası sürdürdüğü yaşama mücadelesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Işık'ın sağlık durumuyla ilgili en yakın arkadaşından bir açıklama geldi.

Sinema-tiyatro oyuncusu ve sunucu Kenan Işık, 9 yıl önce gittiği spor salonunda fenalaşarak dengesini kaybederek başını çarpmıştı. Hastaneye kaldırılan Işık, 4 saat süren bir ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlatmış ancak komaya girmişti ve bilinci kapalıydı.

9 yıldır tedavisi devam eden sanatçının son durumu merak konusuydu. Bilinci kapalı olarak yaşayan Kenan Işık’ın son haliyle ilgili en yakın arkadaşından yeni bir açıklama geldi. Sanatçının fiziksel durumunda herhangi bir değişiklik olmadığı belirtildi.

"ÇOK İYİ BAKILIYOR"

Işık’ın arkadaşı Ozan Zeybek, açıklamasında ”Bakımı çok iyi. Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor.

Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar