Kenan İmirzalıoğlu'ndan sakız çiğneyen yarışmacıya ders gibi sözler!

Kenan İmirzalıoğlu'ndan sakız çiğneyen yarışmacıya ders gibi sözler!
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katışan yarışmacıların videoları özellikle sosyal medyada büyük ilgi görüyor. İmirzalıoğlu'nun sakız çiğneyen konuğuna yönelik sözleri yeniden çok paylaşılmaya başlandı.

Kim Milyoner Olmak İster' adlı yarışmada yarışmacılardan biri, 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Alper Duran Dinçer oldu. Yarışmacının dikkat çeken sakız çiğneme hareketi, sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile aralarında ilginç bir diyalogun yaşanmasına neden oldu. Yaşanan bu olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Yeniden sosyal medyada gündeme gelen videoda sakız çiğneyen Dinçer'e yöneltilen sorular karşısında sakızını çiğneyerek yanıt veren yarışmacı, sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun dikkatini çekti. İmirzalıoğlu, yarışmacıya bu davranışının nedenini sordu. Dinçer, heyecanlandığını ve bu alışkanlığından vazgeçemediğini ifade etti. Bunun üzerine Kenan İmirzalıoğlu, genç yarışmacıya ders niteliğinde sözler söyledi ve başarının bu tarz alışkanlıkları bırakmakla mümkün olduğunu belirtti.

Olay, sosyal medyada da geniş bir şekilde tartışıldı. Kimi izleyiciler Dinçer'e eleştirilerde bulunurken, kimi kullanıcılar ise İmirzalıoğlu'nun tavrını olumlu bulduklarını ifade etti. Yaşanan diyalog, yarışmanın gündemine oturdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar