Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal'ı aldattı mı? Ünlü çiftten açıklama geldi!

Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal'ı aldattı mı? Ünlü çiftten açıklama geldi!
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, geçtiğimiz günlerde ihanet iddialarıyla gündeme gelmişti. Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı yönündeki iddialara ünlü çiftten yanıt geldi.

Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal'ı aldattı mı? Ünlü çiftten açıklama geldi!

Sosyal medyada önce bir paylaşımla başlayan"Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı iddiası hızlıca platformda yayıldı. Yapılan paylaşımda "Selana aldatıldın haber doğru" yazan iddianın sahibi hesap "Söyleyeceklerine inanma, sete gidiyorum diyerek aldatmış doğru" açıklamasında bulundu. İddia, kısa sürede Twitter'da yayıldı.


"TAMAMEN SAÇMALIK" YANITINI VERDİLER

Paylaşım kısa sürede Twitter’da gündem olurken, çift iddiaları yalanladı. Evliliklerinde sorun yaşamadıklarını belirten ikili paylaşımlar için, “Tamamen saçmalık” dedi.


AŞKIN TANIMINI BÖYLE YAPMIŞTI

Önceki günlerde bir programa konuk olan ve yayınlanan bölümle çok konuşulan Kenan İmirzalıoğlu, “Aşk nedir ve sen aşka inanıyor musun?” sorusuna “Aşka inananlardandım ama aşkın daha kavak yellerinin estiği zamanlardan olduğunu düşünmeye başlamıştım ki aşk evliliği yaptım. Valla 40 yaşından sonra tekrar aşkla karşılaşacağımdan hiç emin değildim. Sinem’i daha öncesinde de tanırdım ama doğru zamanda doğru yerde denk gelmek önemliymiş. İlk görüşte aşk değildi dördüncü görüşte Sinem’e aşık oldum.” cevabını vermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar