Drift ustası Ken Block kimdir? Ken Block neden öldü? Ken Block nasıl öldü?

Drift ustası Ken Block kimdir? Ken Block neden öldü? Ken Block nasıl öldü?
Eski ralli Yıldızı Ken block kar arabasının çarpması sonucu hayatını kaybetti. Ken Block kimdir? Nasıl öldü? İşte haberin detayları…

21 Kasım 1967 yılında ABD''de doğan Ken Block, Ulusal ralli kariyerine 2005 yılında Vermont SportsCar takımıyla icra etmeye başladı. İlk ralli yılının sonunda Ken Block, Rally America Yılın Çaylağı ödülünü kazandı. 2006''da Block, DC ralli takım arkadaşı ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Subaru ile yapılan bu anlaşma sayesinde takım arkadaşları "Subaru Rally Team USA" olarak tanındı. ABD rallisinde yarışmaya devam etti ve 2022 şampiyonluğunu Brandon Semenuk''a kaptırdı.

Ken Block''un küresel yıldızlığı elde etmesinin arkasındaki güç, onun Youtube’da gymkhana videoları serisi oldu. Dünya çapında çekilen vahşi araba yapımlarını ve yüksek hızlı dublörleri içeren viral videolar, 2008''de piyasaya sürülen ilk bölümden bu yana 500 milyondan fazla görüntülendi.

NASIL VE NEDEN ÖLDÜ?

55 yaşındaki sürücünün Utah''taki kazadan sonraki trajik ölümü, ABD saatiyle Pazartesi günü geç saatlerde ralli takımı Hoonigan Racing Division tarafından doğrulandı.

Instagram''da yayınlanan bir bildiride, "Ken Block''un bugün bir kar motosikleti kazasında öldüğünü doğrulayabildiğimiz için en derin üzüntülerimizi paylaşıyoruz." İfadeleri kullanıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar