Kemal Öztürk: "Bize ahlak dersi verecek en son insansınız!

Kemal Öztürk: "Bize ahlak dersi verecek en son insansınız!
İktidara yakın yazarlar arasındaki tartışma devam ediyor. Bu kez Sabah yazarı Hilal Kaplan ile Yeni Şafak'ın eski yazarı Kemal Öztürk birbirine girdi.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah yazarı Hilal Kaplan bugünkü köşe yazısında Yeni Şafak'ın eski yazarı Kemal Öztürk’e yönelik eleştirilerde bulundu.

Kaplan, Öztürk için “Millete ahlak satmaya çalışıyorlar”  ifadelerini kullandı. Kemal Öztürk ise Twitter hesabından yanıt verdi.

"Bu size ilk ve son cevap verişimdir" diyen Öztürk, “Bize adalet, ahlak ve doğruluk konusunda en son ders verecek insanlardan birisiniz” şeklinde paylaşım yaptı. 

İşte o paylaşım:

kemal-001.JPG

Hilal Kaplan köşesinde, “Ortada bariz bir 'çıkar çatışması' var ama o bunu saklamayı tercih etmiş. Nitekim o da şimdi Davutçu saflarda... Ve bu iki isim de var olan veya ellerinden giden çıkar ilişkileri sebebiyle Başkan Erdoğan'a karşı pozisyon almamış gibi millete ahlâk satmaya kalkıyor. İlke ve prensip kelimelerini dillerinden düşürmüyorlar. Ahlâk, insanın yalnız dilinde değil; esas gönlünde olacak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar