Kemal Kılıçdaroğlu'ndan gençlere: Kulaklarınızı kapatın

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan gençlere: Kulaklarınızı kapatın
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmaya yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerin umuda ihtiyacı olduğunu söyleyerek, “Ölüm edebiyatı yapanlara kulaklarınızı tıkayınız. Sizden çalınan ne varsa tamamını alıp, size iade edeceğim” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı video ile gençlere seslendi. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün TBMM’de partisinin grup toplantısındaki konuşmasına yanıt vererek, “Ölümlerden, cesetlerden, mezarlardan söz etti. Nedir Allah aşkına bunlar. Hepimiz faniyiz, bunu çok iyi biliyoruz. Ama gençlerin umuda ihtiyacı var. Gençlerin umudu bir bahar güneşi gibi taptaze olmalı” dedi.

Kılıçdaroğlu, gençlere ölüm edebiyatı yapanlara kulaklarını kapatma çağrısı yaparak, “Benim görevim sizin umudunuzu büyütmektir. Sizin umudunuzu bahar güneşi gibi taptaze tutmaktır. Hiç endişe etmeyin, size  bir sözüm daha var. Sizden çalınan ne varsa tamamını alıp, size iade edeceğim. Telefi edeceğim. Bu benim görevimdir” dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar