Kemal Kılıçdaroğlu Twitter'dan Erdoğan'a seslendi: Bırak bu hikayeleri...

Kemal Kılıçdaroğlu Twitter'dan Erdoğan'a seslendi: Bırak bu hikayeleri...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 milyon Suriyelinin ülkesine dönmesini sağlayacak projeyi hayata geçireceğini söyledi, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çekici bir tepki paylaşımı geldi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU TWITTER'DAN ERDOĞAN'A SESLENDİ: BIRAK BU HİKAYELERİ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye''deki İdlib Briket Evleri Açılış Töreni''ne videolu mesaj gönderdi. Erdoğan, "Güvenli bölgelere 500 bin Suriyeli dönüş yaptı. 1 milyon Suriyeli kardeşimizin dönüşünü sağlayacak bir projeyi hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.
 
Türkiye''nin tüm alanlarda dünyanın en çok yardım yapan ülkesi olduğunu belirten Erdoğan, Suriyeli sığınmacılarla ilgili de dikkat çeken bir çıkışa imza attı. "Türkiye''nin sınır ötesi harekatlarını başlattığı 2016 yılından bugüne kadar oluşturduğu güvenli bölgelere yaklaşık 500 bin Suriyeli geri dönüş yapmıştır" diyen Erdoğan, "Ülkemizde misafir ettiğimiz 1 milyon Suriyeli kardeşimizin gönüllü geri dönüşünü sağlayacak yeni bir projenin hazırlıkları içindeyiz" ifadelerini kullandı.
 
KEMAL KILIÇDAROĞLU''NDAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM
 
Erdoğan''ın verdiği Suriyeli mesajının günümüz koşullarının ciddiyetiyle bağdaşmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, Twitter hesabı üzerinden dikkat çeken bir mesaja imza attı. Kılıçdaroğlu şunları yazdı:
 
"Erdoğan bırak bu hikayeleri, hala sınırdan akın akın kaçaklar geliyor. Güvenlik güçlerini teyakkuza geçir ve sınırdan tek bir kaçağın geçmesine izin verme. Zaten biz gerisini iki yılda göndereceğiz, senin yalandan projelerine hepimizin karnı tok."
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar