Kemal Kılıçdaroğlu Marmaris'te Yerel Medya Çalıştayı'na katılacak

Kemal Kılıçdaroğlu Marmaris'te Yerel Medya Çalıştayı'na katılacak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla Marmaris’te basının sorunlarının masaya yatırılacağı Anadolu Buluşması – Yerel Medya Çalıştayı 2023’e katılacak. Yarın başlayacak çalıştayda basın meslek örgütü temsilcileri basının sorunlarını değerlendirecek.

CHP, Marmaris Belediyesi ve basın meslek örgütlerinin katkılarıyla 3. kez düzenlenen ‘Anadolu Buluşması – Yerel Medya Çalıştayı’ yarın Marmaris’te başlıyor. Çalıştay kapsamında 300’e yakın basın mensubu Marmaris’te buluşacak. CHP’nin gazeteci kökenli milletvekilleri, basın meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin de katılacağı çalıştayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bir konuşma yapacak.

Çalıştay saat 10.00’da başlayacak ve oturumlarda Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Kenan Şener, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Cem Kaytan, Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkan Yardımcısı Hüsniye Karakoyun basın meslek örgütleri adına konuşma yapacak.

Çalıştayın öğleden sonraki bölümünde ise “radyo televizyon yayıncılığı ve denetimi, televizyon gazeteciliği, Avrupa’da yerel basın işleyişi, gazetecilerin örgütlenmesi, Basın Yasası, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında kadın ve yazarlık, internet gazeteciliği, yüksek trafikli sitelerin yönetimi ve alternatif gelir kaynakları, fotoğraf ve videolarda manipülasyon seçim dönemini nasıl etkiledi” konu başlıklarında da sunumlar yapılacak.

e05294ac-cd78-4898-b906-ee499d315470-w.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar