Gaz lambası altında açıkladı: 'Başlıyoruz...'

Gaz lambası altında açıkladı: 'Başlıyoruz...'
Yüksek elektrik faturalarını protesto etmek için eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile faturaları ödememe kararı alan CHP lideri, gaz lambası altında gençlerle buluştu. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Kemal Kılıçdaroğlu, ''Yoksullukla mücadelemizin bundan sonraki adımlarını ilk onlara söylemiş oldum. Başlıyoruz…'' dedi.

Ülkede yaşanan yüksek  fatura sorununu gündeme taşımak isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun 3 aylık elektrik faturasını ödememesi üzerine elektrikleri kesilmişti. Bunun ardından sıkça evinden paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, halkın gündemini yansıtmaya ve bu sorunu dile getirmeye devam edeceğini söylemişti. Dün gece yarısı bir başka paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, bu kez gençlerle bir araya geldi. Gaz lambası ışığında yapılan buluşmanın görüntüleri ise sosyal medyadan paylaşıldı. 

Sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla gençlerin evlerini ziyaret ettiğini duyuran Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı: "Gençler ziyaretleri ile Selvi Hanım ve beni mutlu ettiler. Yoksullukla mücadelemizin bundan sonraki adımlarını ilk onlara söylemiş oldum. Başlıyoruz" 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar