Kaza tutanağı buluşmasında bıçaklar çekildi

Kaza tutanağı buluşmasında bıçaklar çekildi
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde kazanın ardından tutanak tutmak için bir araya gelen iki grup arasında çıkan anlaşmazlık, bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Olay saat 22.00 sıralarında Barbaros Mahallesi Kaplan Sokak üzerinde meydana geldi. Sabah saatlerinde maddi hasarlı kaza yapan kişiler, iddiaya göre akşam olunca tespit tutanağı tutup konuşmak için bir araya geldi. 

Bu sırada iki grup arasında kazanın meydana geliş şekli ve kimin hatalı olduğu konusunda tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Murat İ. ile aynı aileden oldukları öğrenilen Murat K., Tekin K. ve Ramazan K., aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı.

POLİS ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Çevrede bulunanlar durumu 112 Acil ve polise bildirdi. Yaralılardan durumu ağır olan Murat İ. yakınlarda bulunan özel bir hastaneye, Murat K., Tekin K. ve Ramazan K. ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kavganın ardından kaçan diğer grubu yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar